Kuljettamista ja kaivuutöitä vuodesta 1977

Palvelut

Kivi- ja maa-ainesten kuljetus | Tampere

Mansen Kaivin Oy on erikoistunut erilaisten maa- ja kiviainesten myyntiin ja kuljettamiseen. Oletko rakentamassa taloa, pihaa tai tietä? Toimitamme kivi- ja maa-ainekset perille kohteeseen joustavasti ja luotettavasti. Mansen Kaivin Oy tekee maa-ainesten myynnin ja kuljetuksen ohella myös maanrakennustöitä.

Maa-ainekset

Sora

Sora on ominaisuuksiltaan sekä vettä läpäisevää että kantavaa. Sora sopii hyvin esimerkiksi rakennuksen, tien tai pellon salaojitusten tekoon.

Sepeli

Oletko rakentamassa terassia tai omakotitaloa? Sepeliä on toimiva aines rakentamisen yhteydessä, kuten terassin rakenteiden pohjamateriaalina, perustuksen alakerroksissa. Sepeliä käytetään myös salaojaputkituksen asennusten yhteydessä.

Sepeli on rakenteeltaan teräväreunainen kiviaines, jolloin sitä ei kannata laittaa ajotielle. Pengerryksissä ja sokkelin vierustalla koristeena sepeli kuitenkin toimii hyvin.

Murske

Pienemmän raekoon kalliomursketta käytetään yleisesti muun muassa päällysteenä pihoilla ja pihateillä: pintamateriaalina, hiekoituksessa ja koristelussa. Murske ei ole rakenteeltaan yhtä terävää kuin sepeli, ja siinä on joukossa myös hienojakoisempaa kiviainesta.

Isomman raekoon kalliomurske soveltuu puolestaan esimerkiksi rakennusten ja teiden kantaviin kerroksiin.

Kivituhka

Kivituhka soveltuu oivallisesti pihan viherrakentamiseen, kuten nurmikoiden reunukseksi tai kulkutien päällysteeksi. Oletko asentamassa pihallesi pihakiviä tai -laattoja? Kivituhkaa käytetään usein niiden alla tasoitekerroksena sekä luonnonkivien, kuten liuskekiven asennuksessa ja saumaamisessa.

Multa

Multa toimii hyvänä ja vehreyttävänä kasvualustana pihapuutarhoissa ja erilaisissa istutuksissa. Saat meiltä multaa esimerkiksi nurmikon tekoon tai paikkaamiseen, kasvimaan perustamiseen sekä pensaiden ja puiden istutukseen. Multa on jokaisen kauniin pihan perusaines!

Hiekka

Hiekkaa voidaan käyttää muun muassa rakennuksen pohjan täytössä tai muutoin monipuolisesti pihan täyttötarpeisiin. Hiekka soveltuu myös pihalaattojen alusmateriaaliksi.

Maanrakennus | Tampere

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattitaitoista maanrakentajaa toteuttamaan kaivuutöitä tontillesi tai muuhun rakennuskohteeseen? Mansen Kaivin Oy:llä on asianmukainen kalusto ja osaava henkilöstö toteuttamaan erilaisia maanrakennukseen liittyviä kaivuutöitä.

Hyvin toteuteut pohjatyöt takaavat hyvän alun talojen ja teiden rakentamiselle, ja mahdollistavat toimivan toteutuksen pitkällä tähtäimellä.

Toteutamme maanrakentamisen töitä yksityisille asiakkaille, yrityksille, kunnille ja valtiolle.

Maanrakennus

Palveluvalikoimaamme kuuluu:

  • kaivinkoneurakointi
  • maansiirtopalvelut
  • viemärinkaivuu
  • kunnallistekniset työt
  • teiden pohjatyöt
  • talon pohjatyöt
  • salaojitukset
  • raivaukset
  • imeytyskentät

Maanrakennus ja kaivuutyöt asiantuntevasti

Mansen Kaivin Oy:llä on taustallaan paljon kokemusta erilaisista maanrakennus- ja kaivuutöistä.

Maanrakennus pitää sisällään hyvin monipuolisesti erilaista kaivamista, siirtämistä ja rakentamista. Erilaiset asiakkuudet, niin pienten kuin isojen asiakastahojen kanssa, ovat mahdollistaneet yrityksellemme työskentelyn vaihtelevissa kohteissa, joiden myötä tietotaitomme on kehittynyt mukavan mittavaksi.